Nye spil:

Logikk spil - Bouncing Balls

 Logikk spil - Bouncing Balls
Logikk spil - Bouncing Balls beskrivelse:


Bouncing Balls er en verdensomspændende straks populær i Flashinis logik spil, hvor spilleren skal ødelægge alle de farvede bolde frem på skærmen. De nedstammer fra toppen, arrangeret i tilfældig rækkefølge, og spilleren skal skyde kuglerne i samme faldende. Når de tre farver i én bold begynder at komme i kontakt, de går væk og komme så tæt på at vinde. Med hvert niveau bolde bevæger sig hurtigere, er de mere og mere varierede farver. Dette spil er meget hurtigt takket være den popularitet af sociale netværk Facebook, hvor du kan spille dette spil bliver en bruger af nettet. En anden grund til populariteten er, at denne særlige "kabinantis spil, der er at sige " NEJ "og atistoti computeren er meget vanskeligt. Vores team i stand til at gå 7 niveauer, du og de kategorier af logik spil, og bedre i stand? Glem ikke at prale af resultaterne.

Logikk spil - Bouncing Balls Management og Support:

Brug musen, skyde bolden shooter.

Hvis, ved at spille en række logikk spil, oplevede Bouncing Balls et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende Logikk spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af Logikk spil. Og skrive, for kun gennem din kategori Logikk spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Logikk spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Logikk spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Logikk spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord er ikke censur er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Logikk spil .
  Altid til kategori Logikk spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 4454 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank