Nye spil:

Logikk spil - Dixie The Nerd

 Logikk spil - Dixie The Nerd
Logikk spil - Dixie The Nerd beskrivelse:


Spillet vil blive indarbejdet i skolens tabere, nørder skydeskive for mange vittigheder og objektet. Som De er klar over, sådan som den er, livet er ikke let, og hver dag i skolen - ligesom overlevelse. Nørder er ikke interesseret i nogen spil, fordi alt omkring dem - bøger og tutorials. Hertil kommer, omkring konstant vender håne eller fornærme den lille videnskabsmand. Din opgave i dette spil logik spil kategori er jockey at besejre modstandere. Spillet ser forskellige situationer, der gør det muligt jockey, logikken i videnskab og slippe af sted med mobning og gruppepres vold. Væk opsigt og indser, at der ikke er nogen blokeringer. Held og lykke!

Logikk spil - Dixie The Nerd Management og Support:

Brug musen.

Hvis, ved at spille en række logikk spil, oplevede Dixie The Nerd et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende Logikk spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af Logikk spil. Og skrive, for kun gennem din kategori Logikk spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Logikk spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Logikk spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Logikk spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord er ikke censur er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Logikk spil .
  Altid til kategori Logikk spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 3298 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank