Nye spil:

Logikk spil - Light Up

 Logikk spil - Light Up
Logikk spil - Light Up beskrivelse:


Spil vindue vil du se en lys flash-ball er dit primære værktøj, og bøje det, der er fastlagt samme mængde grå bolde. En eller flere grå bold vil blive en anelse mørkere end de andre, dette spil er. Nå for at præcisere de vigtigste mål er at gøre bolden nå det lysende mørke grå og tændte den. Det er dog ikke alle spil-vinduet, og du vil se et tal, der angiver hvor meget lys grå bold du kan fjerne den gule for at opnå en mørk grå. Dette dog spillet bevæger sig, som har en eller flere. Desuden vil nogle niveauer mødes med lyseblå perler, som vil operere på det princip, forår-rørte bolden lige skinner konservering i nogen retning. Husk det og nyd denne skudt ordentligt. Drej hovedet, tænk igen og vende tilbage til den kategori af logik spil.

Logikk spil - Light Up Management og Support:

Spil-kontrollerede, skal du højreklikke tiltrække uønsket bolde, mens du trykker på CTRL og højre muse-grå og blå, gør bolden.

Hvis, ved at spille en række logikk spil, oplevede Light Up et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende Logikk spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af Logikk spil. Og skrive, for kun gennem din kategori Logikk spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Logikk spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Logikk spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Logikk spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord er ikke censur er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Logikk spil .
  Altid til kategori Logikk spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 3704 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank