Nye spil:

Logikk spil - Penguin Quest

 Logikk spil - Penguin Quest
Logikk spil - Penguin Quest beskrivelse:


Spillet vil være i stand til at skabe deres eget udseende fra Penguin hatte og solbriller til tatovering på hans pels. Når du er tilfreds med din figurs udseende, kan du vælge en af tre områder, som vil konkurrere i den lille pingvin. Den første er en hoppe spil. Dette er velkendt for mange et spil, hvor du hopper fra en beholder til en anden og indsamle point. At trykke på flasken, det eksploderer, og pingvin deroppe, så to gange på samme cylinder kan ikke hoppe.
Det andet spil - puslespil. Det kræver logik og strategi spil, hvis formål er at forhindre, at Penguin nå hullet og hoppe i vandet. Og det kan kun gøre det glaciale barriere, som bygger for at spille puslespil.
Og den sidste udfordring, der venter dig og Penguin - et snowboard. Hvis du taler skate snowboarding, men vinduet er fuld af sne - ikke et problem, fordi der i dette spil kan du nyde denne vinter sport neiškeldami selv forlader hjemmet. Čiuožkite, Tjen point og opnå bedre resultater, men pas på træstubbe og sten! Måske dette spil, og ikke helt passer kategorien logik spil, men denne gang i hjernen vil have rørt ved pingviner til at blive en mester.


Logikk spil - Penguin Quest Management og Support:

Alle dele af dette tre-game udfordringer omfatter ledelse af musen.

Hvis, ved at spille en række logikk spil, oplevede Penguin Quest et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende Logikk spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af Logikk spil. Og skrive, for kun gennem din kategori Logikk spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Logikk spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Logikk spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Logikk spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord er ikke censur er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Logikk spil .
  Altid til kategori Logikk spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 2875 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank