Nye spil:

Logikk spil - Sticks

 Logikk spil - Sticks
Logikk spil - Sticks beskrivelse:


Spillet Målet er simpelt - penge til at bidrage til at nå de fattige Bob, der har i lang tid i mit liv giver mening længere. Problemet er, at alle problemerne ligger i det faktum, at han har en dårlig arbejde og ikke bare penge. Yderligere skade den atmosfære af håb og drømme, som synes helt urealistisk usling Bob. Men alt er ikke tabt, fordi den kategori af logik spil og nogle besøgende foretrækker spillet for at redde Bob's liv. Dit mål, når man spiller dette spil er at hjælpe med at indsamle flere penge, og flere mønter, der hænger i luften for at ønske Bob. Problemet er, at det ikke kan opnås her og kommer til hjælp træstave, der skal tjene som en bro til Bob's lommepenge. Din opgave er at lægge ud stave, så de er rettet til mønt spilleren. Held og lykke dreje hovedet og ser frem til at vende tilbage til den kategori af logik spil.

Logikk spil - Sticks Management og Support:

Brug musen, hvor plottet og pinde. Dobbeltklikke på pinden vil slette den.

Hvis, ved at spille en række logikk spil, oplevede Sticks et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende Logikk spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af Logikk spil. Og skrive, for kun gennem din kategori Logikk spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Logikk spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Logikk spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Logikk spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord er ikke censur er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Logikk spil .
  Altid til kategori Logikk spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 3039 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank