Nye spil:

Vores venner:

Ophavsret og ansvar

Ophavsretlig beskyttelse

Medmindre andet er angivet, dette websted eller en særskilt del af ophavsretten og ejendomsretten tilhører udelukkende portal Zaidimai2.lt. Ud over at administratoren ved skriftlig forudgående tilladelse til at gengive hele eller dele af området på nogen måde eller form.

Det er også forbudt at træffe andre foranstaltninger, som kan krænke eksklusive rettigheder fra ejeren af dette websted, eller som strider mod fair konkurrence, reklame, ophavsretsloven. Eventuelle oplysninger på denne hjemmeside, herunder eventuelle finansielle oplysninger, er kun til orientering.

Portal Zaidimai2.lt er ikke ansvarlig for nogen direkte, pålidelighed og gyldighed, skal ikke være bundet og bundet stater fraværende nogen kontraktlige eller juridiske forpligtelser, som kan opstå fra de foreliggende oplysninger på hjemmesiden er forkerte, fejl eller uoverensstemmelser. Portal Zaidimai2.lt ingen forpligtelse til at korrigere oplysningerne eller udfylde manglende data, undtagen når dette er fundet af Republikken Litauens lovgivning eller anden lovgivning.

Webstedsejer forbeholder sig til enhver tid ret til at reklamere, ændre eller slette webstedets indhold. Information er givet uden nogen form for direkte eller stiltiende garanti for egnethed til noget formål. Ejeren af webstedet aldrig tager ikke ansvar for de oplysninger, der findes på hjemmesiden for eventuelle fejl, fejl eller ufuldstændigheder og pålidelighed, samt ikke forpligtet til at forklare nogen om sådanne fejl eller mangler. Ejeren af webstedet kan ikke garantere ham en e-mail-beskeder sendt eller modtaget besked indhold for at beskytte fortroligheden over internettet på det tidspunkt.
Zaidimai2.lt Portalen indeholder links til andre hjemmesider. Zaidimai2.lt Portal er ikke ansvarlig for indholdet af disse hjemmesider.

Disclaimer

I intet tilfælde, JSC "System Argentum" administrerende Zaidimai2.lt hjemmet og / eller administration Zaidimai2.lt folk, leverandører eller andre, der er nævnt på denne side af tredjemand på nogen måde ansvarlig for eventuelle skader (herunder men ikke begrænset til, skader som følge af tab af fortjeneste, tab af data eller afbrydelser i forretningens drift) som følge af brug eller manglende mulighed for brug af dette websted naudijimosi konsekvens af steder, hvor det nurodančiomisį dette websted eller materialer, oplysninger eller tjenester, der udføres i en eller alle disse steder, rezultatatas, om det er baseret på garanti, kontrakt , en sag om erstatning eller andre juridiske grundlag, uanset om JSC "Argentum System er blevet underrettet om sådanne tab tiimybę eller ej.

Gældende lov tillader muligvis ikke at udelukke eller begrænse supplerende eller indirekte skader i forbindelse med disse begrænsninger og udelukkelsesbestemmelserne muligvis ikke gælder for dig.

blank