Nye spil:

Racing spil - Daredevil

 Racing spil - Daredevil
Racing spil - Daredevil beskrivelse:

    
Sandsynligvis alt, hvad du har hørt om den berømte Motocross stunt akrobaten, Red Bull X-fighter'ius. Denne cowboy er kommet til Litauen, der overraskede os mest komplicerede og ekstremaliausiais tricks. Disse spil ser på alle tilgængelige, men vi kan tilbyde dig noget, der vil føle motto akrobater. Dette er en ny kategori Racing Spil spil daredevil. I dette spil skal du hoppe over en rampe og udførelsen af tricks, flips 360 grader, Superman, styringen sving og andre akrobatiske figurer. Dette spil vil virkelig føle, hvad du føler Red Bull X-Fighters drengepige. Så få fat i et rat og rundt om banen. Og glem ikke, at kategorien Racing Spil altid velkommen elskere af motorcykler.

  
Racing spil - Daredevil Management og Support:

Spillet styres klavietūra: INDEX-motorcykel bevægelse retning, og bøje i luften, bogstaverne A, S, D-tricks.
 

Hvis spillet Daredevil, som indfører den kategori af Racing spil, har vi fundet nogen tricks eller har nået et imponerende resultat, del deres oplevelser og erfaringer med andre besøgende kategori Racing spil, vil det hjælpe andre og nyde dette smukke spil. Det er også vigtigt for os at overlade det din kommentar eller vurdering af denne kategori af spil med spillet. Så skryve, fordi kun din tak, er den kategori af Racing spil ekspanderende og trives. 


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener trop kolonne af Racing spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Racing spil. 


Advarede også:
Kære kategorier Racing spil besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood'inantys kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord uanstændig er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Racing spil.
Altid til kategori Action spil Administration

Bedøm:

Visninger: 3202 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank