Nye spil:

Racing spil - Diesel And Death

 Racing spil - Diesel And Death
Racing spil - Diesel And Death beskrivelse:

    
Spillet vil hurtigt nå frem til målstregen eller nederlag sin modstander. Hvordan gør jeg? Hvis du vælger at gå til målstregen, er du nødt til at holde speederen nede og hoppe over sten og indsats, der løber fra bag modstander for at forhindre skader på dig eller motorcykel. Hvis du vælger at kæmpe med modstanderen, du er nødt til at ride ham bagfra og samle æsker liggende, hvor du vil finde en lang række våben. Men husk, at din modstander også vil indsamle deres kasser og finde forsvarsvåben, der kan skade dig kører, og selv da. Desuden vil hvert niveau gå hen og kæmpe vanskeligere. Dette er et simpelt spil, men selve sin enkelthed tilføjer, tvinger spille for at spille denne kategori Racing Spil spil.

  
Racing spil - Diesel And Death Management og Support:

Donationer Kolonne, Racing Spil, Spil OG Styre AF piletasterne SPACE, SOM aktiverer NOS.
 

Hvis spillet Diesel And Death, som indfører den kategori af Racing spil, har vi fundet nogen tricks eller har nået et imponerende resultat, del deres oplevelser og erfaringer med andre besøgende kategori Racing spil, vil det hjælpe andre og nyde dette smukke spil. Det er også vigtigt for os at overlade det din kommentar eller vurdering af denne kategori af spil med spillet. Så skryve, fordi kun din tak, er den kategori af Racing spil ekspanderende og trives. 


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener trop kolonne af Racing spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Racing spil. 


Advarede også:
Kære kategorier Racing spil besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood'inantys kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord uanstændig er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Racing spil.
Altid til kategori Action spil Administration

Bedøm:

Visninger: 3273 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank