Nye spil:

Sjove spil - Bubble Bobble

 Sjove spil - Bubble Bobble
Sjove spil - Bubble Bobble beskrivelse:

Gratisspillet.dk alle piger præsenterer et nyt spil Bubble Booble. Her vil du kunne huske sin barndom og de tidspunkter, hvor sæbebobler pūsdavote og køre i græs. Denne sjove lille drage žaidimėlyje formår at ikke blæse ilden, og lad sæbebobler, der kommer i kontakt med fjendtlige væsner gør dem de mest lækre frugter. Indsamling af disse frugter, overskud vinkler, som er skrevet i spillet boksen i øverste venstre side. Men hvis dragen kommer i kontakt med fjenden, mister livet, som kun har en femtedel Men, vil spillet være i stand til at indsamle flere liv, der vil blive i spillet mere og mere bobler at puste. Kategori Sjove Spil håber, at dette spil vil minde alle pigerne, hvad det vil sige at blæse sæbebobler.

Sjove spil - Bubble Bobble Management og Support:

Dragon forvaltes pointers og Mellemrumstast centrale blæse bobler.

Hvis, ved at spille en række sjove spil, oplevede Bubble Bobble et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende sjove spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af sjove spil, spil. Så netingėkite og skrive, for kun gennem din kategori sjove spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Sjove spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sjove spil. 


Advarede også:
Kære kategorier Sjove spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood'inantys kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord necenzūrinių er en nepuošia end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Sjove spil .Altid til kategori Sjove spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 12211 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank