Nye spil:

Sjove spil - Michael Jackson Dress Up

 Sjove spil  - Michael Jackson Dress Up
Sjove spil  - Michael Jackson Dress Up beskrivelse:


Alle piger (og måske ikke kun for piger), der ligesom den legendariske konge af pop Michael Jackson, musik, gå til kolonnen og sjove spil Dress idol scene til din smag, lige som du ønsker at se ham på scenen. Stationært på det spil, du vil se sanger, og næste gang vil være en garderobe, hvor du vil finde alle de legendariske konge af pop tøj. Men der er ikke nok, kan du ændre ikke kun tøj, men også frisurer, tilbehør og sko.
Vi kan sikre, at hver pige besøger gratisspillet.dk sub sjove spil tilbringe en fantastisk tid.Sjove spil  - Michael Jackson Dress Up Management og Support:

Hele spillet er kontrolleret med venstre museknap.


Hvis, ved at spille en række sjove spil, oplevede Michael Jackson Dress Up et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende sjove spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af sjove spil, spil. Så netingėkite og skrive, for kun gennem din kategori sjove spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Sjove spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sjove spil. 


Advarede også:
Kære kategorier Sjove spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood'inantys kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord necenzūrinių er en nepuošia end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Sjove spil .
  Altid til kategori Sjove spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 10081 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

2010-07-02 Det er mega fedt.!!
by henriette1
blank