Nye spil:

Sjove spil - Kaban Sprint

 Sjove spil  - Kaban Sprint
Sjove spil  - Kaban Sprint beskrivelse:


Game styre en lille vildsvin, der giver anledning gennem gården områder og forsøge at undgå forhindringer. Det vigtigste formål med spillet er at indsamle flag, som er arrangeret af vejsiden. Løb, vildsvin, vil være i stand til at drage fordel af den bistand,-et springbræt til at hjælpe dig med at navigere i forhindringer og liepteliais, bygget over afgrunden. Spillet er vigtigt at neatsitrenkti forhindringer som kaktus, en tønde eller hegn, der trækkes fra vildsvinet liv, og du kan ikke nå finish. Altså at spille dette spil, bliver du nødt til at udnytte alle atydumą. Held og lykke og vente med at vende tilbage til den kategori af Sjove spil.


Sjove spil  - Kaban Sprint Management og Support:

Vildtforvaltning Galton-vælge eller bruge en mus, eller klavietūra. Op og ned pilene, justere retningen af flytning af vildsvin, og nøglen vil hoppe-MELLEMRUM.


Hvis, ved at spille en række sjove spil, oplevede Kaban Sprint et stort spil eller et eventyr godt have savnet tid, dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende sjove spil. Det er også vigtigt for os at skrive din kommentar eller vurdering af denne kategori af sjove spil, spil. Så netingėkite og skrive, for kun gennem din kategori sjove spil er i live og voksende.


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne af Sjove spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sjove spil. 


Advarede også:
Kære kategorier Sjove spil  besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood'inantys kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord necenzūrinių er en nepuošia end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Sjove spil .
  Altid til kategori Sjove spil  Administration

Bedøm:

Visninger: 10031 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank