Nye spil:

Skyde spil - Alco Shoot

 Skyde spil - Alco Shoot
Skyde spil - Alco Shoot beskrivelse:

Hvis du går til den kategori Skyde spil er glip affyring af våben, blod, panik og slagtning. Beklager, men denne gang ikke at tilbyde en sådan grusom og ensidig spil. Alco-Shoot er et spil, hvor du bruger alle dine tålmodighed, feedback og håndelag og aflevere den .... For at der kan skyde deres egen mundtlige alkohol flasker. Du har sikkert allerede klar over, at problemet vil komplicere vagt billede af roterende hoved fuld af, hvad der forårsager beruset tilstand.
Spillet vil skifte mellem tre forskellige niveauer med forskellige miljøer, vil du se de tomme flasker arrangeret. Hver af dem vil slå to gange, én gang i flasken, og den anden på sin bund. Hvor hurtigt ilden slukket alle flasker, jo flere point du samler. Held og lykke til alle kategorier af besøgende Skyde spil gratisspillet.dk administration ønsker.

Skyde spil - Alco Shoot Management og Support:

Spillet styres med musen. Ved at klikke på venstre museknap, skyde.

Hvis spillet Alco Shoot, som indfører den kategori af Skyde spil, har vi fundet nogen tricks eller har nået et imponerende resultat, del deres oplevelser og erfaringer med andre besøgende kategori Skyde spil, vil det hjælpe andre og nyde dette smukke spil. Det er også vigtigt for os at overlade det din kommentar eller vurdering af denne kategori af spil med spillet. Så skryve, fordi kun din tak, er den kategori af Skyde spil ekspanderende og trives. 


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener trop kolonne af Skyde spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Skyde spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Skyde spil besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord uanstændig er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Skyde spil.
Altid til kategori Action spil Administration

Bedøm:

Visninger: 8902 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank