Nye spil:

Skyde spil - Bush Rampage

 Skyde spil - Bush Rampage
Skyde spil - Bush Rampage beskrivelse:

To af de mest indflydelsesrige mestre i verden: USAs præsident George Bush og dronningen af England mødtes for at drøfte vigtige økonomiske spørgsmål. Redienat Queen's træner, uventede ting sker, du hører skud, og det viser sig, at terroristerne har besluttet at vende verden på hovedet og dræbte de to politikere. Du er den sidste håb om flugt, redning og politisk stabilitet i verden. Hurtigt hoppe ud af vognene og blive en G. Bush, der har tid maskinen og langsomt bevæger sig mod et sikkert sted. Undervejs skal du skyde terrorister og redde dronningen og hendes liv. Men, vær forsigtig og præcis, fordi livet er faldende og falder. Skyde præcist IIR gå tilbage til den kategori af skytter spil.

Skyde spil - Bush Rampage Management og Support:

Game-kontrollerede: A, D, og bevægelse retninger, S-R-squat ned og genindlæse musen: venstre-knappen for at skyde.

Hvis spillet Bush Rampage, som indfører den kategori af Skyde spil, har vi fundet nogen tricks eller har nået et imponerende resultat, del deres oplevelser og erfaringer med andre besøgende kategori Skyde spil, vil det hjælpe andre og nyde dette smukke spil. Det er også vigtigt for os at overlade det din kommentar eller vurdering af denne kategori af spil med spillet. Så skryve, fordi kun din tak, er den kategori af Skyde spil ekspanderende og trives. 


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener trop kolonne af Skyde spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Skyde spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Skyde spil besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord uanstændig er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Skyde spil.
Altid til kategori Action spil Administration

Bedøm:

Visninger: 10658 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank