Nye spil:

Skyde spil - Desert Rifle

 Skyde spil - Desert Rifle
Skyde spil - Desert Rifle beskrivelse:

Din opgave i dette skydespil spiller kategori - som er registreret til at udføre missionen tildelt elite skytter dybt i fjendens territorium. Også til stede er lig til at købe opgraderinger og ammunition, deres våben. Hold den position, apgintumėte mig selv. Fængslet igler og en kraft til at være sikker på er meget hurtigt, fordi terroristerne ville angribe dig uden en pause. Hjørne af skærmen vil du se, hvor mange fjender kan stadig skyde. At kampen ville ikke være så skæv, galėsiten Audo mine, der skjuler i spillet. De blæste op et par fjender på et tidspunkt, og derfor giver dig mulighed for at tage en pause. Indsamlede point for modstanderne at tilbringe nukovotus įviariems opgraderinger og færdigheder, og bruge pengene til at købe våben og ammunition. Således succes møder og andre skytter i kategorien Spil. 

Skyde spil - Desert Rifle Management og Support:

Brug musen.

Hvis spillet Desert Rifle, som indfører den kategori af Skyde spil, har vi fundet nogen tricks eller har nået et imponerende resultat, del deres oplevelser og erfaringer med andre besøgende kategori Skyde spil, vil det hjælpe andre og nyde dette smukke spil. Det er også vigtigt for os at overlade det din kommentar eller vurdering af denne kategori af spil med spillet. Så skryve, fordi kun din tak, er den kategori af Skyde spil ekspanderende og trives. 


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener trop kolonne af Skyde spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Skyde spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Skyde spil besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord uanstændig er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Skyde spil.
Altid til kategori Action spil Administration

Bedøm:

Visninger: 31912 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank