Nye spil:

Skyde spil - Gibbets 2

 Skyde spil - Gibbets 2 
Skyde spil - Gibbets 2 beskrivelse:

  Sandsynligvis den mest husket spil kategori Sjove spil Galgen (Gibbethon). I dag præsenterer vi det andet af spillet. Spillet vil spare og re-hængende galgen Peoples, hvilket ville have en fyring bue af Galgen reb. Denne del af spillet får du ekstra bonusser og pile. Spiludviklere ikke undlade at forværre Nogle af de opgaver, bliver nødt til at skyde fra to forskellige steder, den ene mere pil for at gemme lig eller overvinde forhindringer.
Den anden del af spillet samt den rige variation af interaktive funktioner, såsom pile, kan du skyde grib, der flyver rundt og venter, indtil manden døde. Dette vil være endnu individuelt plan, som skal knække disse fjer hog. Held og lykke til alle skytter, og vi venter med at vende tilbage til den kategori Skydespil.
  
Skyde spil - Gibbets 2 Management og Support:

Spillet styres med venstre museknap. Hvis du klikker på det, uden at udelukke pilenes retning, kan du justere spændinger og styrke.

Hvis spillet Gibbets 2, som indfører den kategori af Skyde spil, har vi fundet nogen tricks eller har nået et imponerende resultat, del deres oplevelser og erfaringer med andre besøgende kategori Skyde spil, vil det hjælpe andre og nyde dette smukke spil. Det er også vigtigt for os at overlade det din kommentar eller vurdering af denne kategori af spil med spillet. Så skryve, fordi kun din tak, er den kategori af Skyde spil ekspanderende og trives. 


ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet åbne rum fundet et spil, som du mener trop kolonne af Skyde spil, velkommen og send os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare efterlade din anmodning under "kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Skyde spil. 


Advarede også:
  Kære kategorier Skyde spil besøgende og aktører, alle obskønt, meningsløse eller gentagne flood kommentarer vil blive slettet. Prøv ikke at bruge ord uanstændig er en forurener end dette websted. Være bevidst og klar over, at spille spil og ikke søge kærlighed. Samt bemærkningerne til at dele deres erfaringer og meninger om spillet fra den kategori af Skyde spil.
Altid til kategori Action spil Administration

Bedøm:

Visninger: 9703 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank