Nye spil:

Sports spil - Legends Penalty Shootout

 

 

Sports Spil - Legends Penalty Shootout

Sports Spil - Legends Penalty Shootout Beskrivelse:

Dette spil er ideelt for den kategori Sports Spil sport og aktuelle begivenheder i verden, og mere-World Cup. Det er denne lejlighed til at præsentere Legends Penalty Shootout spil. Her vil du vælge verden fodboldstjerner og spark 11 mio i straffende modstanderens mål. Systemet er nøjagtigt det samme som mesterskaberne, Musante kick. Du får fem slag og din modstanders femte Endvidere har ikke kun sparke, men vil forsvare deres mål. Spiriant chok, den vigtigste opgave er at lede sparket, hvor målmand er ikke IRP elnytį mål. Defending gaten, målet er at gætte, hvor fodbold befæstede for at beskytte porten fra deres mål. Sports Spil altid giver den maksimale dosis af adrenalin sportsgrene fanatikere.

Sports Spil - Legends Penalty Shootout Ledelse og Support: 

Spyro og retningen af målmand position med venstre museknap angiver.
 

Hvis der er ved at spille en række sports spil, spil Love To Jump, gjort store spring og nåede det imponerende resultat nepatingėkite og dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende til sports spil. Det er også vigtigt for os at paliktumėte din kommentar eller vurdering af denne kategori af sports spil, spillet. Så netingėkite og skrive, som kun din tak, er kategorien Sports spil ekspanderende og blomstrende.

 
ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet platybse fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne i sports spil, velkommen til at sende os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare forlade din forespørgsel eller kommentar i kolonnen "Kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sports spil.ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet platybse fundet et spil, som du mener trop kolonne i sports spil, velkommen til at sende os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare forlade din forespørgsel eller kommentar i kolonnen "Kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sports Games.

 

Truly yours, kategorien Sports spil Management

Bedøm:

Visninger: 4555 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank