Nye spil:

Sports spil - Love To Jump

 

 

Sports Spil - Love To Jump

Sports Spil - Love To Jump Beskrivelse:

Spillet bliver nødt til at hoppe på trampolinen og udførelsen af forskellige opgaver, som dommerne. Det kan være puder, luft-streng, en række forbindelser og lignende. For hver opgave udføres korrekt, vil du få punkter, hvor du kan forbedre din atlet og blyindhold. I begyndelsen af spillet, vil du betale for kun tre tricks, men skift et par niveauer, vil du betale for 5 eller endda 6 tricks. Også for bonus point vil du få forskellige "aktioner" såsom suspension af tid, tid bonus eller super-high spring. Forbedring af vores atleter vil være i stand til at vælge, hvad der er vigtigt for dig, der udfører tricks eller springe høj hastighed, i særdeleshed, at mellem de to muligheder, vil være i balance. Bemærk også, at i dette spil er tid og tekniske ydeevne trick-end bølge, er du nødt til at lande på benene, og glem ikke at du er begrænset varighed.
Spil som drenge og piger, fordi du vil være i stand til både fyre og piger karejeras. Spil design er meget velegnet til unge og anholde-set billeder af gaden, graffiti og street musik spiller i baggrunden. Vi håber, at denne kategori af sports spil som flash'iuka gratisspillet.dk alle besøgende.

Sports Spil - Love To Jump Ledelse og Support: 

Spillet styres klavietūra: indeks regulerer hoppe tricks, SPACE tasten aktiverer en bestemt handling.
Glem ikke, at det vigtigste land direkte på fødderne for at hoppe er vellykket, og det lykkedes at hoppe højt.

 

Hvis der er ved at spille en række sports spil, spil Love To Jump, gjort store spring og nåede det imponerende resultat nepatingėkite og dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende til sports spil. Det er også vigtigt for os at paliktumėte din kommentar eller vurdering af denne kategori af sports spil, spillet. Så netingėkite og skrive, som kun din tak, er kategorien Sports spil ekspanderende og blomstrende.

 
ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet platybse fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne i sports spil, velkommen til at sende os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare forlade din forespørgsel eller kommentar i kolonnen "Kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sports spil.ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet platybse fundet et spil, som du mener trop kolonne i sports spil, velkommen til at sende os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare forlade din forespørgsel eller kommentar i kolonnen "Kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sports Games.

 

Truly yours, kategorien Sports spil Management

Bedøm:

Visninger: 2540 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank