Nye spil:

Sports spil - Stunt Master

 

 

Sports Spil - Stunt Master

Sports Spil - Stunt Master Beskrivelse:

Du er en film site, og din pligt-kaskadininas ... Det lyder virkelig spændende! Alle tiriukai komplicerede og vanskelige mission går for dig. Derfor er det stunt er det mest stærkeste ben i verden. Spil dit mål er at overvinde hindringerne for bilen, motorcyklen, eller bare deres egne ben og dermed forårsage mere smerte og traumer af deres spillere. Det lyder overraskende, men husk at du skal opfylde planen persiversti luft eller bare glasskår. Husk, at disse spil er kun i cyberspace og ikke prøve det igen.
Din mission vil blive vist i begyndelsen af kikvieno niveau. Instruktion tid, og du vil se ting, som du er nødt til at destruere tirukų tid. Hvis alt går godt, og instruktøren er tilfreds med dit arbejde, hører råb "Cut!: Godt, godt gået!" Således succes knoglebrud og vente på afkast af de sportslige del af spillet.

Sports Spil - Stunt Master Ledelse og Support: 

Hero af spillet, eller at køretøjet betjenes: pil op-bevægelse fremad, SPACE-trick, R-genstart.  

Hvis der er ved at spille en række sports spil, spil Stunt Master, gjort store spring og nåede det imponerende resultat nepatingėkite og dele dine oplevelser med andre kategorier af besøgende til sports spil. Det er også vigtigt for os at paliktumėte din kommentar eller vurdering af denne kategori af sports spil, spillet. Så netingėkite og skrive, som kun din tak, er kategorien Sports spil ekspanderende og blomstrende.

 
ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet platybse fundet et spil, som du mener pritaptų kolonne i sports spil, velkommen til at sende os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare forlade din forespørgsel eller kommentar i kolonnen "Kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sports spil.ADVARSEL!
Hvis du surfer på internettet platybse fundet et spil, som du mener trop kolonne i sports spil, velkommen til at sende os en mail med dine forslag til: info@gratisspillet.dk eller bare forlade din forespørgsel eller kommentar i kolonnen "Kontakt". Vi vil være sikker på, at dit spil vil være ønskeligt i kategorien Sports Games.

 

Truly yours, kategorien Sports spil Management

Bedøm:

Visninger: 4119 | Stemmer: 0 | Bedøm:  
Kun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillereKun for registeret spillere

Kommentare:

- Ingen kommentare -
blank